Overname Gasterij De Zeuven Heuvels - 7 Heuvels

Ons proeflokaal is dinsdag t/m donderdag van 10.00 – 17.00 uur geopend. Op vrijdag en zaterdag zijn wij geopend van 10.00 – 20.00 uur. Het kan voorkomen onze locatie gereserveerd is voor een besloten groep. Dit melden wij altijd via onze sociale media-kanalen.

Telefoonnummer:      038 457 80 89
E-mail:      info@de7heuvels.nl
Adres:   Stationsweg 110, Wezep
VOLG ONS:

Overname Gasterij De Zeuven Heuvels

Met ingang van 1 februari 2023 zijn Anne en Ronald van Tiel de trotse nieuwe eigenaren van Gasterij De Zeuven Heuvels. Zij zijn van plan om het huidige concept zoveel mogelijk door te zetten en daarmee blijft deze horecaplek behouden voor Wezep en omstreken.  De komende maanden zal Anne al geregeld aanwezig zijn in de Gasterij om het bedrijf zo goed en zo snel mogelijk te leren kennen. We zijn blij dat onze medewerkers meegaan in de overname en zijn nu aan het onderzoeken welke deelnemers in de dagbesteding willen en kunnen blijven. In januari willen we (Els en Lambert) afscheid nemen en u nog de hand schudden. Daarover later meer.

We krijgen vaak de vraag: “wat gaan jullie hierna doen”? Wij gaan verder met ons andere bedrijf Nummer 13. Nummer 13 verzorgt dagbesteding in De Loods aan de Amperestraat 26 in Wezep (hout en groen), Ambulant Jongerenwerk en Straathoekwerk, ambulante begeleiding, supervisie en coaching, training en advies.