De Gasterij is geopend op dinsdag t/m zaterdag van 10.00 – 18.00 uur voor lunch en diner. Het kan voorkomen dat de Gasterij gereserveerd is voor een besloten groep. Dit melden wij altijd via de sociale media-kanalen.

 

De Werkschuur is geopend op maandag t/m vrijdag van 09.00 – 16.00 uur.

Telefoonnummer:      038 457 80 89
E-mail:      info@de7heuvels.nl
Adres:   Stationsweg 110, Wezep
VOLG ONS:

Individuele begeleiding (wmo)

INDIVIDUELE BEGELEIDING (WMO)
De 7 Heuvels – individuele begeleiding (WMO)

Op zoek naar ondersteuning, omdat je bijvoorbeeld geen grip en/of regie meer op je eigen leven hebt of dreig je dit te verliezen? Dan kunnen wij jou helpen. De 7 Heuvels biedt begeleiding aan (jong)volwassenen van 18 jaar en ouder die vast (dreigen te) lopen op meerdere gebieden in hun leven.

Het doel van de begeleiding van De 7 Heuvels is het terugdringen van problemen en het voorkomen van meer problemen of verergering daarvan. De begeleiding is erop gericht om het zelf-oplossend vermogen te vergroten en om een stabiele basis te organiseren zodat jij van daaruit zo zelfstandig mogelijk kunt leven. Daarnaast richt de begeleiding zich op het creëren en verwezenlijken van perspectief en zingeving.

De begeleiding van De 7 Heuvels is volledig op maat gemaakt en duurt daardoor zo kort of lang als nodig. We streven er naar om jouw situatie te stabiliseren waardoor begeleiding op termijn niet meer noodzakelijk is.

 

Aanmelden

We bieden individuele begeleiding aan in de gemeente Oldebroek, Nunspeet, Elburg, Harderwijk en Zeewolde. Om in aanmerking te komen voor de ondersteuning van De 7 Heuvels heb je een beschikking vanuit de WMO nodig. Als je deze niet hebt, dan kunnen wij jou helpen om deze aan te vragen. Bel of mail ons gerust om even te overleggen. Wij kunnen dan met je meekijken naar de mogelijkheden.

Aanmelden voor individuele begeleiding kan telefonisch of via de mail. We plannen dan op korte termijn een afspraak om kennis te maken. We doen dit zodat je een goed beeld krijgt van wie wij zijn en andersom. Hierna hebben we weer contact om te bespreken of we gaan samenwerken.

Wil je meer informatie of je aanmelden voor ondersteuning van De 7 Heuvels? Neem dan contact met ons op! Bel naar 06-18823427, of stuur een mail naar aanmelden@de7heuvels.nl