Feesten en Vergaderen - 7 Heuvels

Ons proeflokaal is dinsdag t/m donderdag van 10.00 – 17.00 uur geopend. Op vrijdag en zaterdag zijn wij geopend van 10.00 – 20.00 uur. Het kan voorkomen onze locatie gereserveerd is voor een besloten groep. Dit melden wij altijd via onze sociale media-kanalen.

Telefoonnummer:      038 457 80 89
E-mail:      info@de7heuvels.nl
Adres:   Stationsweg 110, Wezep
VOLG ONS:
Image Alt

Feesten en Vergaderen

op deze unieke locatie

Geef bij ons uw feestje!

De Zeuven Heuvels in Wezep, voormalig café, is tegenwoordig een sfeervol restaurant en heeft een prachtige tuin met terras. Een perfecte plek voor een feest! Ook is het vanwege de goede bereikbaarheid (naast station Wezep) en het aangrenzende bos- en heidegebeid een veelgekozen vergaderlocatie.

(BRUILOFT)FEEST

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! Op zoek naar een mooie trouwlocatie? Ons Proeflokaal en prachtige tuin vormen een uniek decor voor jullie huwelijksdag, óók voor het officiële ja-woord en kerkdienst!

Of viert u binnenkort een jubileum of verjaardag?

Onze event-manager denkt graag mee over de invulling van het feest. Van alles is mogelijk. Voor kleine gezelschappen èn voor gezelschappen tot wel 140 personen. Inclusief buffetten, proeverijen of een barbecue die onze koks speciaal naar wens bereiden.

En muziek mag natuurlijk niet ontbreken. Is er al een playlist? Of nog suggesties nodig? Ook voor live-muziek of een dj kunnen we een strategische plek creëren. Wij willen graag een goede buur zijn en blijven, daarom hebben we afspraken over geluidssterkte.

VERGADERING

Op de eerste verdieping hebben we een prettige, professionele vergaderruimte voor 16 personen. Deze is te huur voor vergaderingen en teamdagen eventueel in combinatie met een activiteit, een workshop, lunch en/of diner.

Aangrenzend aan onze locatie ligt bos- en heidegebied. Even tussendoor de benen strekken en een frisse neus halen tijdens een wandeling!

Helemaal afgestemd op uw wensen verzorgen wij graag een activiteit. Hierbij kan het gaan om sfeer en gezellig met elkaar iets ondernemen, zoals bijvoorbeeld een (hout)workshop. Onderwerpen als samenwerken, leiding geven en communicatie kunnen worden ondersteund door sport- en spelactiviteiten.