De Gasterij is geopend op dinsdag t/m zaterdag van 10.00 – 18.00 uur voor lunch en diner. Het kan voorkomen dat de Gasterij gereserveerd is voor een besloten groep. Dit melden wij altijd via de sociale media-kanalen.

 

De Werkschuur is geopend op maandag t/m vrijdag van 09.00 – 16.00 uur.

Telefoonnummer:      038 457 80 89
E-mail:      info@de7heuvels.nl
Adres:   Stationsweg 110, Wezep
VOLG ONS:

De Boerderij

Helaas is moeder ezel Nono vorige week overleden. Ze was dusdanig ziek dat de dierenarts haar in moest laten slapen. Dochter Nina is hierdoor logischerwijs wat van slag. We gaan op zoek naar een nieuw maatje voor haar.

De Boerderij is onze dagbestedingslocatie waar wij de volgende werkzaamheden aanbieden: groen, hout, moestuin, fietsen repareren, hout kloven, kleindieren verzorgen, creatieve activiteiten en verkoop van tweedehands kinderkleding.

 

Tweedehands Kinderkledingverkoop
De zomer is voorbij en dat betekend tijd voor de wintercollectie. Onze tweedehands kinderkledingwinkel hangt vol met hippe winterkleding voor jongens en meisjes in diverse maten. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor meer informatie. Wil je kleding inbrengen of heb je een vraag over onze voorwaarden? Je kunt ons bereiken via dit mailadres: kinderkleding@de7heuvels.nl

 

Verse groenten uit eigen tuin
Er is hard gewerkt om de moestuin op orde te krijgen. Dit eerste seizoen zijn vooral veel courgettes, komkommers, tomaten, sla, wortelen, bieten, prei e.a verbouwd en geoogst. Deze produkten zijn verwerkt in ons restaurant in Wezep en/of verkocht aan bezoekers. Van de aardappelen hebben we heerlijke patat gemaakt en verwerkt in stamppotten.

 

Verse eieren
Onze kippen voelen zich thuis en scharrelen heerlijk rond. We hebben bruine en witte legkippen en zij verblijden ons elke dag met verse eieren. Elke dag vers en dat proef je! U kunt bij ons op het erf verse eieren kopen.