De Gasterij is geopend op dinsdag t/m zaterdag van 10.00 – 18.00 uur voor lunch en diner. Het kan voorkomen dat de Gasterij gereserveerd is voor een besloten groep. Dit melden wij altijd via de sociale media-kanalen.

 

De Werkschuur is geopend op maandag t/m vrijdag van 09.00 – 16.00 uur.

Telefoonnummer:      038 457 80 89
E-mail:      info@de7heuvels.nl
Adres:   Stationsweg 110, Wezep
VOLG ONS:

De Boerderij

Moeder ezel en dochter maken het goed. De Boerderij is onze dagbestedingslocatie waar wij de volgende werkzaamheden aanbieden: groen, hout, moestuin, fietsen repareren, hout kloven, kleindieren verzorgen, creatieve activiteiten en verkoop van tweedehands kinderkleding. Daarnaast bieden we workshops en trainingen aan voor o.a. teambuilding, bedrijfsuitjes etc.

 

Tweedehands Kinderkledingverkoop
Achter de schermen is er hard gewerkt aan onze tweedehands kinderkledingwinkel. De ruimte heeft een nieuw likje verf gehad en is volgehangen met hippe voorjaar- en zomerkleding voor jongens en meisjes in diverse maten. Vanaf 6 mei is het mogelijk om te komen winkelen op afspraak! Houd onze Facebookpagina in de gaten voor meer informatie. Wil je kleding inbrengen of heb je een vraag over onze voorwaarden? Je kunt ons bereiken via dit mailadres: kinderkleding@de7heuvels.nl

 

Verse groenten van eigen erf
Er wordt hard gewerkt om de moestuin op orde te krijgen. De eerste sla en radijs zijn al geoogst en verwerkt in het restaurant! De aardappelen gaan nu de grond in en deze hopen we in juni te oogsten. Binnenkort kunt u ook groenten bij ons kopen. We houden u op de hoogte hierover.

 

Verse eieren
Onze kippen beginnen zich thuis te voelen en kunnen heerlijk naar buiten om rond te scharrelen. We hebben bruine en witte legkippen en zij verblijden ons elke dag met verse eieren. Elke dag vers en dat proef je! U kunt bij ons op het erf verse eieren kopen.