De Gasterij is geopend op dinsdag t/m zaterdag van 10.00 – 18.00 uur voor lunch en diner. Het kan voorkomen dat de Gasterij gereserveerd is voor een besloten groep. Dit melden wij altijd via de sociale media-kanalen.

 

De Werkschuur is geopend op maandag t/m vrijdag van 09.00 – 16.00 uur.

Telefoonnummer:      038 457 80 89
E-mail:      info@de7heuvels.nl
Adres:   Stationsweg 110, Wezep
VOLG ONS:

De Boerderij

De Boerderij is onze dagbestedingslocatie in Nunspeet waar wij de volgende werkzaamheden aanbieden: groen, hout, moestuin, fietsen repareren, hout kloven, kleindieren verzorgen, creatieve activiteiten en verkoop van tweedehands kinderkleding.

 

Tweedehands Kinderkledingverkoop
In 2022 maken we een doorstart met onze tweedehands kinderkledingwinkel. Om de doorstart tot een succes te maken zoeken we nog versterking. Heb je interesse mail of bel ons. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor meer informatie. Je kunt ons bereiken via dit mailadres: kinderkleding@de7heuvels.nl

 

Verse groenten uit eigen tuin
Er is hard gewerkt om de moestuin op orde te krijgen. We verbouwen vooral veel courgettes, komkommers, tomaten, sla, wortelen, bieten, prei en aardappelen. De produkten worden verwerkt in ons restaurant in Wezep en/of verkocht aan bezoekers.

 

Verse eieren
Onze kippen voelen zich thuis en scharrelen heerlijk rond. We hebben bruine en witte legkippen en zij verblijden ons elke dag met verse eieren. Elke dag vers en dat proef je! U kunt bij ons op het erf verse eieren kopen.

 

Haardhout.
Te koop : Haardhout. Voor bezorgen vragen we een kleine vergoeding. We hebben vooral eik, beuk en berk. Belangstelling? Mail of bel : rick@de7heuvels.nl of 06-36006627.