Dagbesteding - 7 Heuvels

De Gasterij is geopend op dinsdag t/m zaterdag van 10.00 – 18.00 uur voor lunch en diner. Het kan voorkomen dat de Gasterij gereserveerd is voor een besloten groep. Dit melden wij altijd via de sociale media-kanalen.

 

De Werkschuur is geopend op maandag t/m vrijdag van 09.00 – 16.00 uur.

Telefoonnummer:      038 457 80 89
E-mail:      info@de7heuvels.nl
Adres:   Stationsweg 110, Wezep
VOLG ONS:
Image Alt

Dagbesteding

Dagbesteding

Deelnemers werken mee in de arbeidsprocessen in de gasterij en in de keuken. Alles is gericht op stabilisatie, groei en ontwikkeling en uitstroom naar betaald werk of andere vormen van arbeid.

Wil je meer informatie of je aanmelden voor arbeidsmatige dagbesteding, beschut werk of stage bij de Zeuven Heuvels? Neem dan contact met ons op! Bel naar 038 – 457 80 89, of stuur een mail naar info@de7heuvels.nl.

Gasterij De Zeuven Heuvels

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Op zoek naar ondersteuning, omdat je bijvoorbeeld geen grip en/of regie meer op je eigen leven hebt of dreig je dit te verliezen? Dan kunnen wij jou helpen. De 7 Heuvels biedt begeleiding aan (jong)volwassenen van 18 jaar en ouder die vast (dreigen te) lopen op meerdere gebieden in hun leven.

Het doel van de begeleiding van De 7 Heuvels is het terugdringen van problemen en het voorkomen van meer problemen of verergering daarvan. De begeleiding is erop gericht om het zelf-oplossend vermogen te vergroten en om een stabiele basis te organiseren zodat jij van daaruit zo zelfstandig mogelijk kunt leven. Daarnaast richt de begeleiding zich op het creëren en verwezenlijken van perspectief en zingeving.

De begeleiding van De 7 Heuvels is volledig op maat gemaakt en duurt daardoor zo kort of lang als nodig. We streven er naar om jouw situatie te stabiliseren waardoor begeleiding op termijn niet meer noodzakelijk is.

Wil je meer informatie of je aanmelden voor ondersteuning van De 7 Heuvels? Neem dan contact met ons op! Bel naar 038 – 457 80 89, of stuur een mail naar info@de7heuvels.nl.