SOCIALE WERKPLEK - 7 Heuvels

Ons proeflokaal is dinsdag t/m donderdag van 10.00 – 17.00 uur geopend. Op vrijdag en zaterdag zijn wij geopend van 10.00 – 20.00 uur. Het kan voorkomen onze locatie gereserveerd is voor een besloten groep. Dit melden wij altijd via onze sociale media-kanalen.

Telefoonnummer:      038 457 80 89
E-mail:      info@de7heuvels.nl
Adres:   Stationsweg 110, Wezep
VOLG ONS:
Image Alt

SOCIALE WERKPLEK

Dagbesteding

Wij zijn een sociale werkplek waar collega’s met een afstand tot de arbeidsmarkt leren en werken in een team samen met professionals.

Wij bieden hen op deze manier de kans zich te ontwikkelen op ieder hun eigen tempo.

Gasterij De Zeuven Heuvels

MISSIE & VISIE

De Zeuven Heuvels is een gezellig familie bedrijf waar jongeren en volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt samenwerken met ervaren vak- en beroepskrachten in de Gasterij. Met veel ruimte en persoonlijke aandacht maken we, samen met andere betrokken, een passend plan en zetten we een traject uit.

Bij de De Zeuven Heuvels kijken we graag naar mogelijkheden in plaats van beperkingen. Luisteren, tijd  en aandacht vinden we belangrijke voorwaarden tijdens onze werk- en leerprocessen. Ons doel is een werkplek bieden, midden in de samenleving, voor jongeren en volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt waarbij iedereen naar vermogen een bijdrage kan leveren.

Wil je meer in informatie? Mail dan naar info@de7heuvels.nl