Werken en leren op De 7 Heuvels.

dagbesteding werkenleren‘De 7 Heuvels’ is een plek waar je kan leren en werken in een gezellig familiebedrijf met veel ruimte voor persoonlijke aandacht. We bieden ruimte aan mensen om zichzelf te ontwikkelen, door middel van dagbesteding en reïntegratietrajecten. In de gasterij en de werkschuur bieden wij leer- en werkplekken aan aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Samen met ervaren beroepskrachten zorgen wij voor een zo groot mogelijke leerwinst. Wanneer je bij ‘De 7 Heuvels’ komt, maken we samen met jou een passend plan en stippelen we een traject uit. Weet je al waar je krachten, talenten en/of interesses liggen, dan weet je vaak op welke plek je graag wilt werken. Wil je dit nog ontdekken? Dan gaan we samen op zoek naar werkzaamheden waar je je in kan ontwikkelen. Na het opstellen van je eigen doelen kijken we samen met jou (en je netwerk) hoe je deze kan bereiken en wat en wie je daar bij nodig hebt. Naast beroepskrachten zetten we ook vrijwilligers in. Dit zijn mensen die het leuk vinden om met mensen te werken en daarnaast beschikken over kennis en ervaring waar we graag gebruik van maken. Voorbeelden hiervan zijn: een timmerman, een tuinman, een meubelmaker en een ict-er.
 

 

Dagbesteding

dagbesteding dagbesteding

We hebben dagbestedingsplekken in de Gasterij en de Werkschuur. In de Gasterij werk je in de keuken of de bediening. In de Werkschuur doe je verschillende dingen op het gebied van houtbewerking, technische dienst werkzaamheden, tuinaanleg en -onderhoud, elektra, dierverzorging en ict. De werkzaamheden zijn vooral op ‘De 7 Heuvels’. Daarnaast doen we klussen op andere locaties.
 


Reintegratietrajecten

 

dagbesteding reintegratie

Zit je korte of langere tijd zonder werk en wil je graag weer aan de slag? Dan bieden wij een plek om daar naar toe te werken. Dit betekend dat we werken aan het opbouwen van een gezond ritme, samenwerken, weer onder de mensen komen, zelfvertrouwen, mentale en fysieke belastbaarheid. In samenwerking met jou, de sociale dienst van de gemeente of het UWV stippelen we een plan uit.
Stages/vrijwilligerswerk

 

Er zijn meerdere mogelijkheden om stage te lopen op ‘De 7 Heuvels’ en voor vrijwilligerswerk. Heb je belangstelling of wil je hier meer over weten, neem dan contact op met ons of loop gewoon eens binnen.
Samenwerking

Om jou optimaal te kunnen ondersteunen werken we samen met:
- De (belangrijke) mensen in jouw omgeving
- Bedrijven uit de omgeving
- Hulpverleningsorganisaties
- Vrijwilligers
Onderaannemer:

‘De 7 Heuvels’ is onderaannemer voor Ambulante Hulpverlening Midden Nederland, Woon Zorg Combinatie Overijssel en Careander. Via het WMO-loket bij de Gemeente meld je je aan voor ‘De 7 Heuvels’. Beschik je over een Persoons Gebonden Budget (PGB), dan kun je ook een werkplek inkopen op ‘De 7 Heuvels’.test

Openingstijden

Zondag & Maandag - Gesloten
Dinsdag t/m Zaterdag - 10-18 uur

Het kan voorkomen dat de Gasterij gereserveerd is voor een besloten groep, dit zullen wij altijd mededelen via de sociale kanalen

Reserveren

Wilt u lunchen, of heeft u iets te vieren?
Reserveren kan

Heeft u grotere plannen? stuur ons gerust een Email met uw wensen via onze contactpagina.

Coffee-To-Go

Onze lekkere koffie is er ook om mee te nemen, lekker voor onderweg!

Te bestellen binnen aan de bar!

Geschiedenis

Van vroeger naar nu! Binnenkort treft u hier onze digitale rondleiding!